Wat jij wil, is naamsbekendheid opbouwen, meer klanten binden en uiteindelijk ook meer omzet maken. Het probleem is dat je niet precies weet waar je moet beginnen. 

naamsbekendheid

Je wilt potentiële klanten laten ervaren welke kwalitatieve producten of diensten ze bij je af kunnen nemen. En waarom klanten speciaal daarvoor bij jou moeten zijn.

potentiële klanten

… een ondernemer en hebt een goedlopend bedrijf. De concurrentie is moordend. Je wil je daarom op een unieke wijze onderscheiden met een bedrijfsfilm waarin je laat zien waarom jij gelooft in jouw product of dienst. 

jij bent...

En daar kom ik om de hoek kijken, want ik weet precies hoe ik jou kan helpen!

"De kracht van een succesvolle bedrijfsvideo is niet vertellen wat je bedrijf doet, maar waarom je gelooft in je producten of diensten."

Wat levert een bedrijfsvideo op?

Visuele content trekt de aandacht ↓

Ooit gehoord van het gezegde: een beeld zegt meer dan 1000 woorden? Wetenschappelijk is het dus bewezen dat 90 procent van de informatie visueel beter blijft hangen dan alleen tekst. Dit komt door ons brein. Mensen zijn van nature geprogrammeerd om dingen te zien in plaats van tekst te lezen. En daardoor blijft visuele informatie beter hangen. 

Video vergroot je bereik ➝

Video overtuigt ➝

Binding met de doelgroep ➝

Professioneel & Betrouwbaar ➝

Visuele content trekt de aandacht ➝

Meer naamsbekendheid of leads genereren, meer klanten binnenhalen of zichtbaarder worden voor je doelgroep? Een video wordt maar liefst 1200 procent vaker gedeeld dan tekst of een afbeelding. En dat zorgt op social media voor een gigantisch bereik. 

Video vergroot je bereik ↓

Video overtuigt ➝

Binding met de doelgroep ➝

Professioneel & Betrouwbaar ➝

Visuele content trekt de aandacht ➝

Een video geeft potentiële klanten direct inzicht in jouw product of diensten. En helpt daarbij 90 procent van de doelgroep om tot aankoop over te gaan tot jouw diensten of producten. Daarbij koopt 64 procent eerder een product of dienst na het bekijken van een video. Een video kan dus echt het verschil maken om jouw doelgroep te overtuigen van een product of dienst. 

Video vergroot je bereik ➝

Video overtuigt ↓

Binding met de doelgroep ➝

Professioneel & Betrouwbaar ➝

Visuele content trekt de aandacht ➝

De keuzes die jouw doelgroep maakt, is op basis van waar jij in gelooft, niet wat jij verkoopt. Het is op basis van emotie. Een kijkje achter de schermen zorgt voor verbinding met je merk. Wie zijn de mensen achter het bedrijf? En daardoor is jouw doelgroep geneigd om ook in de toekomst zaken te doen.

Video vergroot je bereik ➝

Video overtuigt ➝

Binding met de doelgroep ↓

Professioneel & Betrouwbaar ➝

Visuele content trekt de aandacht ➝

Een bedrijfsfilm ziet er niet alleen professioneel uit, maar oogt ook betrouwbaar. En met een bedrijfsfilm heb je een voordeel ten opzichte van de concurrenten. 

Kortom: hoe beter zichtbaar je bent, hoe meer bereik je genereert, hoe meer klanten je weet te overtuigen om jouw dienst of product te kopen, hoe meer je als bedrijf groeit! 

Video vergroot je bereik ➝

Video overtuigt ➝

Binding met de doelgroep ➝

Professioneel & Betrouwbaar ↓

Don't pause

- Press play

Mijn producties.

Waarom geloof je in wat je doet? De succesvolste bedrijven vertellen niet wat ze maken, maar waarom ze dit doen. Storytelling is daarbij key. Daarbij overtuigen de video’s van mijn bedrijf de doelgroep en komen tot de kern.

Rode Kruis

vrijwilliger corien

Rode Kruis

vrijwilliger Lance

RTV Connect

promo
PROMOTIEFILM

CM Creative Minds

Giro 555 actie

aftermovie

DJ Walter WITLOV

BEDRIJFSFILM

"Vijf sterren ervaring met Content met Sanne!"

Leuke professionele creatieveling die onze Open Bedrijvendag naar een hoger niveau tilde door het mooie filmmateriaal. Zeker aan te raden als je een professionele bedrijfsfilm wilt laten maken.

Baten Trading Company B.V

"Sanne heeft Walter Witlov in de spotlight gezet! Letterlijk en figuurlijk."

Content met Sanne legde het hoogtepunt vast van mijn DJ carrière. Eerst heeft ze het goed voorbereid. Op de dag zelf had Sanne snel door waar je de mooiste shots kan maken. Ik kon me volledig concentreren op het draaien en het publiek. Dat zie je ook terug in de video! Op mijn socials kreeg ik de volgende feedback. Supergaaf! Goede video! Je staat er weer goed op! En goede promovideo. Beter dan dit kan ik het zelf niet omschrijven.

DJ Walter Witlov

Kind words from our people

Een van mijn grootste successen was om met een social video mensen te werven voor een bedrijf. Ik wist het bedrijf te overtuigen om een social video te laten maken waarin uitgelegd werd waar zij voor staan en waar zij in geloven. En het probleem was direct opgelost. De video zorgde voor tientallen sollicitanten en had bijna 70.000 mensen bereikt. Het resultaat was ver boven hun verwachting.

Dit resultaat gun ik jou ook!

Hi, ik ben Sanne. Filmmaker.

lees meer over mij

Voor bedrijven die hun werknemers willen bedanken voor hun inzet of klanten willen bedanken dat ze het bedrijf trouw zijn gebleven.

BEDANKVIDEO

Voor bedrijven die hun doelgroep willen informeren over veranderingen. Via een informatievideo kan je de doelgroep bereiken. 

VOORLICHTINGSVIDEO

Voor bedrijven die nieuwe collega’s willen werven. Door middel van een wervingsvideo kunnen zij laten zien wat de functie inhoudt. 

WERVINGSVIDEO

Voor bedrijven die willen uitleggen aan medewerkers of klanten hoe ze een bepaald product moeten gebruiken.  

INSTRUCTIEVIDEO

Voor bedrijven die een evenement organiseren en daar graag een aftermovie van willen.

AFTERMOVIE

Voor bedrijven die hun bereik willen vergroten op social media en direct willen groeien in bereik.

SOCIAL MEDIA CONTENT

Zo kunnen we samen aan de slag.

Hoe kan ik je helpen? Daar komen we achter in een kennismakingsgesprek. Na het aanmelden neem ik graag persoonlijk contact met je op om te kijken naar je wensen en verwachtingen. 

KENNISMAKINGSGESPREK

Nadat we een kennismakingsgesprek hebben gehad, stuur ik een offerte toe. Na akkoord kunnen we aan de slag gaan.

OFFERTE

Een succesvolle video vergt voorbereiding om het verhaal te vertellen. We bundelen onze krachten samen. Jij bent expert op het gebied van jouw product of dienst en weet welke boodschap je wilt vertellen. Ik help je aan de hand van mijn ervaring hoe je zo succesvol mogelijk een boodschap vertaalt naar video. Dit doe ik door gebruik te maken van storytelling. We houden tijdens de voorbereiding nauw contact en plannen (een) filmdag(en) in. Zijn we tevreden over de boodschap? Dan is het tijd voor light, camera and action! 

lees meer ➝

VOORBEREIDING

Een draaidag kan soms lang duren voor een paar minuten film. Maar een professionele film kost veel tijd. Ik vind kwaliteit belangrijk. Niet alleen in film, maar ook in de inhoud. De boodschap is net zo belangrijk. En die moet zo goed mogelijk op beeld overkomen. 

It’s a wrap! Is de draaidag klaar, dan laat ik je weten wanneer ik de film ga monteren en wanneer je de eerste versie kan verwachten. Ik werk altijd met één feedback moment. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, dan kan dat. 

FILMEN EN MONTEREN

En wat vind je van de bedrijfsvideo? Ik zou het super fijn vinden als je een review zou wil geven?

← ga terug

REVIEW

De video is klaar! Je video je video bijvoorbeeld plaatsen op jouw social media kanalen of website. De video krijg je opgestuurd via WeTransfer. 

KLAAR!

Werkwijze

Ja, ik wil een bedrijfsvideo

Investering

Ik heb alles in huis om een kwalitatief mooie video te draaien, maar de boodschap is eveneens zo belangrijk. De investering die je maakt is afhankelijk van wat het doel is van jouw video en wat je zou willen. 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik stuur een offerte op aan de hand van jouw wensen. 

yes, dit wil ik!

Deze opdrachtgevers gingen je onder andere al voor