En opeens gebeurde het... Ik had mijn passie teruggevonden! Het was eind 2022 toen ik voor mijn toenmalige werkgever Het Rode Kruis in het buitenland aan het filmen was. Ik legde op dat moment het gevolg van de jarenlange droogte vast. 

Op die dag besefte ik hoe erg ik het had gemist om video’s te maken. Ik voelde aan alles dat dit mijn volgende stap moest zijn. Ik hervond mijn passie. En besloot dan eindelijk toch die spannende en voor sommige mensen gevreesde stap te wagen door te gaan freelancen. 

Hi, mijn naam is Sanne

Het gezicht achter Content met Sanne

lees verder

en startte in 2023 mijn eigen bedrijf. 

Ik gooide het roer om...

De liefde voor film zat er al vroeg in. Van jongs af aan was ik al gefascineerd van jaren ’50 en ’60 films met in de hoofdrollen Marilyn Monroe of Gene Kelly. Op mijn zestiende startte ik met de opleiding Video Editing & Camera in Arnhem, waar ik de fijne kneepjes van het vak leerde. Bij de opleiding Journalistiek leerde ik storytelling toe te passen. Ik heb de jaren erna bij verschillende (social media) redacties gewerkt, maar ik miste de vrijheid en creativiteit om content te maken.

Die stap kwam niet geheel onverwachts.

en waar ik gelukkig van word. Waar bruidsparen een levende herinnering aan hebben en bedrijven kunnen zorgen dat hun doelen worden behaald. 

Ik zie hoeveel bedrijven worstelen met hun zichtbaarheid. En hoe eigenwijs ze voet bij stuk houden om geen video’s in te zetten. Of hoe bruidsparen beknibbelen op een bruiloftsvideo en achteraf spijt hebben. 

Ik wilde films maken waar ik in geloof

Zij zien de kracht van video niet. 

hoe kan ik je helpen?

Don't pause

- Press play

 Zowel voor bedrijven als bruidsparen. Zij zien de kracht en waarde van een video in. En dan maakt mij extra blij als ze tevreden zijn. Benieuwd hoe ik je verder kan helpen?

Benieuwd hoe ik je verder kan helpen?

neem contact op